Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

Bloggausnurkkaus

Ajankohtaista tietoa (varmaan) kaikesta mahdollisesta soturikissaroolipeli Kristallimyrskyn elämästä.

 27.12.2018 00:58 | Meikäläinen

Mitään ideoita?

Onko kenelläkään mitään ideoita, miten tänne saataisiin lisää liittyneitä ja aktiivisuutta?

(Joo, onpa kyl pitkä postaus xdd)


( Päivitetty: 27.12.2018 01:00 )

 - Meikäläinen | Kommentit (1)Kommentoi 25.12.2018 14:43 | Meikäläinen

Kun aika on niin saavuthan sä silloin luo..? Mä ilmoitan kun on päivä tuo... Kun aika on, niin heti saat sen tietää... Mä en voi olla kertomatta en...

 

Nyt on aika pyytää teiltä apua...

Koska en itse jaksa:

 

Apuylläpitäjähaku käynnissä.

 

Haluaisitko Kristallimyrskyyn apuylläpitäjäksi? Nyt siihen olisi tilaisuus. Sinun ei tarvitse olla liittynyt, mutta sinun täytyy olla kaikkia näitä asioita:

Aktiivinen, luotettava, oma-aloitteinen, muttei kuitenkaan liian.

Kyllä vain, siinä on vain muutama asia. Ja tuo oma-aloitteisuusjuttu koskee sitä, että osaat toimia oma-aloitteisesti, mutta kysyt kuitenkin luvan tiettyihin juttuihin.

Siinä oli kriteerit. Sinun ei siis tarvitse olla myöskään liittynyt. Kommentoi tähän postaukseen tai laita viekkuun, jos haluaisit yrittää.


 - Meikäläinen | Kommentit (1)Kommentoi 09.12.2018 12:02 | Meikäläinen

Kolmen ennustus...?

Mitä me sille teemme? Olen ottanut sen väliaikaisesti pois käytöstä, sillä mielestäni olisi vähän epäreilua jos vain kolme pelaajaa saisi tehdä ennustukseen kuuluvan kissan... Mutta otetaanko se takaisin käyttöön vai ei? Vai muokataanko sitä vähän? Mitä me sille teemme??

Ehdotuksia kommenttwihin... Mm. Näihin haluaisin vastauksia ^^ :

a) otetaanko me se käyttään vai ei?

b) onko se edelleen kolmen ennustus?

c) öö... Miten me sitä muokataan?

d) auttakaa minua keksimään se itse ennustus =). Se minun keksimäni "syttyy sota hyvän ja pahan välille...", se alkuperäinen ennustus, on kadonnut ja se oli muutenkin tylsä, olisiko teillä ehdotuksia uuteen ennustukseen?

 

Kiitos vastailuista! :)

 

Tällaisia ehdotuksia on esitetty:

  • Jooh, se pysyy kolmen ennustuksena, ja se otetaan myös käyttöön.
  • Kolmikolle pelaajat saisivat tehdä myös omat pääviholliset. Tällainen varmaan tulee, joten saat tehdä uuden hahmon josta tulee sitten jonkun heidän päävihollinen. Varaudu kuitenkin että hahmo kuolee. Hahmojen tulisi olla pahiksia, tappajia, aikuisia kissoja. Pimeyden Metsä avustaisi heitä.
  • Ennustus leviäisi. Kolme ihan randomia kissaa luulisi olevansa osa ennustusta - nämäkin hahmot saa tehdä! Mielellään hyviksiä, mutta voi ne olla myös niitä pahiksia ;).
  • Oikean ennustuskolmikon kyvyt aiheuttaisivat tuskallista kipua hahmoille. Hahmot tarvitsisvat täten luottohenkilöt, jotka voisivat poistaa kivut/lievittää kivut jotenkin. Tapa olisi luultavasti vaarallinen, ja sattuisi, ja jos sen tekisi erehdyksessä johonkuhun muuhun kuin ennustuskissaan, kissa luultavasti kuolisi.

( Päivitetty: 10.12.2018 16:49 )

 - Meikäläinen | Kommentit (3)Kommentoi ...
09.12.2018 10:40 | Meikäläinen

Kas niin... olisiko nyt sen aika...?

 

 - Hahmonpoiston? Joo, sitä minä olen harkinnut. Mutta en kuitenkaan voi tehdä sitä, olenhan minä itse syypää sivujen epäaktiivisuuteen, vaan lisään kaikki pelaajat jotka eivät kommentoi tähän postaukseen että haluavat jatkaa tai eroavat - lomalle. Loma kestää, sanotaanko, aika kauan. Jossain vaiheessa kuotenkin tulee oikea hahmonpoisto.

 

Mutta niin! Olen huomannut että Wolfcat ja Milu pörräävät täällä ihanan aktiivisesti. Ainakin te, ja kaikki muutkin jotka haluavat osoittaa elonmerkkejä - toivoisin että kommentoitte postaukseen.

Sanokaa haluatteko jäädä tänne vai eroatteko.

Jos haluatte jäädä, ilmoittakaa hahmonne jotka haluatte pitää.

Ja muuten - onko ehdotuksia tapahtumiksi?

 

Kiitos <3


( Päivitetty: 09.12.2018 10:46 )

 - Meikäläinen | Kommentit (3)Kommentoi ...
08.12.2018 19:05 | Meikäläinen

Heeeeeeeeei <3

Piiitkästä aikaa olen täällä taas - ja lupaan yrittää sivujen kanssa. Ja se on vain teidän ansiotanne, liittyneet, saitte minut yrittämään, näppäilemään ne tunnukset edes kerran... Kiitos! ❤️

 


 - Meikäläinen | Kommentit (2)Kommentoi


©2019 Kristallimyrsky - suntuubi.com