Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Cats and clans

 

Täällä siis on kissat, klaanit ja liittyneet.

Valoklaani   ~   Vuoriklaani   ~   Puroklaani   ~   Pilviklaani

 

Liittyneet pelaajat täällä!

 

Erakot ja kotikisut :3

 

Maine, luottamus...

 

Jokaisen pelaajallisen hahmon nimen edessä on värillinen pallura ( * ). Se merkitsee, millainen maine kissalla on, miten suosittu se on, luotetaanko siihen... eriväriset merkitsevät eri suosioa.  Pelaaja saa toivoa, mikä maine kissallaan on. Ylläpitäjä päättää käykö se, siitä miten kissaa kohdellaan tarinoissa, millainen se on luonteeltaan ym.

Tähden väri muuttuu pelaajallisen hahmon nimen edessä, mikäli se on tarpeellista. Ekaksi se on sininen. Saat toki aina sanoa jos haluaisit sen eri väriseksi! 

-----------------------------------------------------------------------------------

* Vihreä, merkitsee loistavaa mainetta. Kissaan luotetaan, se on suosiossa ja saa velvollisuuksia. Hahmolla on erittäin paljon kavereita ja melkein kaikki tuntevat tämän kaverikseen. 

* Sininen,  merkitsee hyvää mainetta. Kissa on hyvä tyyppi jonka kanssa on kiva olla ja jutella. Hahmolle on kiva jutella ja sillä on paljon kavereita.

* keltainen, merkitsee ok mainetta. Hän saattaa viihtyä yksinään, mutta tekee kaiken tunnollisesti. Joskus tekee virheitä, pilaa tunnelman ym, tai valehtelee, mutta häneen luotetaan silti.  Omaa kavereita, tarpeeksi.

* Valkoinen, merkitsee huonoa mainetta. Pari kaveria ehkä, jotka nekin olisivat ehkäpä mieluummin toisessa seurassa. Kissa pilaa tunnelman, valehtelee, laistaa tehtävistä yhä useammin. Hänestä ei monet pidä; saatetaan jopa karttaa. Kissa ei saa mahdollisuuksia tai velvollisuuksia paljoa ettei tyrisi niitäkin. 

* musta, surkea maine. Ei yhtään kavereita, ja melkein erotusuhka koko klaanista.  Ei saa tehtäviä tai mahdollisuuksia lähes ollenkaan, valehtelee melkein aina. Kukaan ei luota häneen. Kissaa varmasti kartetaan. 

©2019 Kristallimyrsky - suntuubi.com